A márvány bevonatos serpenyő erős felépítésű

Először is azt kell tudni erről a fantasztikus termékről, hogy tapadásmentes a felülete. A márvány..

Tovább olvasom

A márvány bevonatos serpenyő erős felépítésű

Először is azt kell tudni erről a fantasztikus termékről, hogy tapadásmentes a felülete. A márvány bevonatos serpenyő minden típusú tűzhelyen használható. Az alsó része több réteget tartalmaz, aminek köszönhetően egyenletesen osztja el a hőt. Hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz, hiszen kevés zsiradékkal készíthetőek el benne a különböző finomságok.

Ha egyszer kipróbálja, akkor biztosan elégedett lesz. A használata során érdemes néhány dologgal tisztában lenni. Nem szabad olyan eszközöket alkalmazni a sütéskor és főzéskor, amelyek kárt tehetnek a belsejében. Ez azt jelenti, hogy kerülni kell a fémből készült lapátokat és kanalakat. A márvány bevonatos serpenyő esetében, lehetőleg fából vagy műanyagból készült kellékeket alkalmazzon! A tisztítása sem jelent különösebb problémát, hiszen elegendő csapvíz alatt megmosni.

Ezután nem kell mást tenni, mint szárazra törölni. A mosogatógépbe is berakhatja, hiszen nem rongálódik meg. A márvány bevonatos serpenyő beszerzését biztosan nem fogja megbánni, ha megtapasztalja a pozitívumait.