A női motoros bőrkabát esztétikus és védelmet is nyújt

A motorozás leginkább az erősebb nem kedvenc közlekedési módja, időtöltése, de a hölgyek is szeretnek..

Tovább olvasom

A női motoros bőrkabát esztétikus és védelmet is nyújt

A motorozás leginkább az erősebb nem kedvenc közlekedési módja, időtöltése, de a hölgyek is szeretnek a kétkerekű járgányra pattanni, akár utasként is. Éppen ezért, a speciális ruházat termékkategória számos női motoros bőrkabát modellt is tartalmaz, a többi kiegészítő mellett.

A motoroazis.hu webáruházban kizárólag minőségi darabok között keresgélhet. A női motoros bőrkabát mindegyike olyan elismert gyártóktól vannak a webhelyen, mint amilyen a CLOVER, a Shima és az A-Pro. A méretek terén is nagy a választék, az XXS-től az XXL-ig minden nagyság megtalálható. A helyes méret kiválasztásában hasznos segítséget nyújt a külön nőknek készített mérettáblázat, aminek megtekintésével a tévedés elkerülhető. A kabátok mindegyike protektorral van ellátva. Ezek a pontos testrészen kell legyenek.

Ebből kiindulva, nem ajánlott a szükségesnél valamivel nagyobb méretűt választani, hiszen ebben az esetben a női motoros bőrkabát lehet lezserebb viseletet biztosít, viszont nem véd megfelelően, ami az alapvető feladata lenne.