Garantált a pontosság a lézeres szintezővel

A különböző mérőműszerek a különféle építkezések elengedhetetlen tartozékai. Az biztos, hogy ha rendesen működik és..

Tovább olvasom

Garantált a pontosság a lézeres szintezővel

A különböző mérőműszerek a különféle építkezések elengedhetetlen tartozékai. Az biztos, hogy ha rendesen működik és megfelelő módon használják, a lézeres szintező képes garantálni a precizitást. Igaz ez a Bosch GLL 3-80 C kompakt multifunkciós szerkezet esetében is, amelyik beltéri alkalmazáshoz lett kifejlesztve. A segítségével a szintezés eddig nem tapasztalt módon, sokkal könnyebben, 360 fokban oldható meg. A lézeres szintező a saját kategóriáján belül is egyedinek számít, főleg azért, mert képes egyidejűleg kivetíteni 360 fokban vízszintes és függőleges vonalat is. A sokoldalúságát és praktikusságát bizonyítja, hogy egyszerre több személy is tudja kezelni, a lehető legnagyobb rádiuszon belül.

A beépített BOSCH CAL Guard felügyeletről sem lehet megfeledkezni. A lézeres szintező akármikor ellenőrizhető, még akkor is, ha a ha a lézer ki van kapcsolva, vagy az elemeket, akkumulátorokat kivette a tulajdonos. A modernségét igazolja továbbá a proaktív CAL védőrendszer, ami egyből figyelmezteti a felhasználót abban az esetben, ha a kalibráció ellenőrzése szükségesség válik. Például akkor jelez a lézeres szintező ezen tartozéka, ha az eszköz leesett, megütődött, a tárolási hőmérsékleten kívül volt, vagy a kalibrálás ellenőrzése nélkül eltelt idő elérte a 12 hónapot. A tulajdonos a kalibrálást igen könnyen, az applikáció utasításai vagy a kinyomtatott használati utasítás alapján elvégezheti.

A mesterek kedvencei az akkus gépcsomagok

Manapság már szinte minden szerszám megvehető akkumulátoros kivitelben. Megkérdőjelezhetetlen az akkus gépcsomagok pozitívuma, hiszen bárhol, bármikor használható berendezésekről van szó. Az onlineszerszam.hu oldalon megvehető a 18V-osgépcsomag, 2 darab masinával, XL-BOXX-ban, gyorstöltővel.

A szett része a GSR 18V-50 akkus fúrócsavarozó, ami a kefe nélküli EC-motor technológiája miatt annyira népszerű. Nagy előnye a kiváló teljesítmény-súly arányban rejlik, amivel akár 50 Nm nyomatékkal is dolgozni tud, az erőteljes csavarozás érdekében. A fent említett akkus gépcsomagok része tovább a GSR 18V-50 akkus fúrócsavarozó. Az erőteljes, szénkefe nélküli motor a lényeg ennél.