Ingyenes játékok – online kikapcsolódás csajoknak

Az online elérhető ingyenes játékok között van pár olyan kedvencem, amelyeket kifejezetten csajok számára tudok..

Tovább olvasom

Ingyenes játékok – online kikapcsolódás csajoknak

Az online elérhető ingyenes játékok között van pár olyan kedvencem, amelyeket kifejezetten csajok számára tudok ajánlani, még akkor is, ha ez némelyek számára sértő lehet, hiszen miért is tennénk különbséget nők és férfiak játékosi igényeivel kapcsolatban. A helyzet az, hogy bármivel is állok elő, biztos, hogy egyénfüggő is a dolog, mindenesetre olvasóim többségét remélhetőleg sikerül meglepnem.

Az ingyenes játékok közül elsőként a Skydom nevű játékot emelném ki, amelyik a jól ismert Candy Crush-hoz hasonló, bár véleményem szerint annál sokkal sokkal jobb. Ezt a játékot több online minijátékokat szolgáltató felületen megtalálhatod, nincsen semmilyen extra igénye, könnyedén elindíthatod, legyen bármilyen asztali géped vagy okostelefonod.

Az biztos, hogy jó internetkapcsolatra lesz szükséged, ez viszont az ingyenes játékok mindegyikének esetében is érvényes. A Skydom különlegessége amellett, hogy klassz a grafikája és a szinteket összekötő animációk egyenesen bűbájosak, az, hogy más, éppen online lévő játékos ellen játszhatsz. Ez ad egy olyan egyediséget ennek a játéknak, amellyel eltér a megszokott és ehhez hasonló, valljuk be, már-már unalmas játékoktól.

Békás ingyenes játékok

A kedvenceim közé tartoznak még a békás ingyenes játékok is, mint amilyen például a Froggy, a Froggee vagy a Froggy Crosses the Road. Ezek közül is szeretném kiemelni a Froggee nevű minijátékot, mivel ez volt az a békás játék, amelyikről hónapokig nem bírtam lefűzni.
A Froggee játékban egy békával játszhatsz, amelyik Föld kinézetű gömbökre ugrál, legyeket kell ennie, csillagokat kell begyűjtenie és el kell kerülnie a veszélyes állatokat. Egyszerűnek tűnik a játék első ránézésre, de vigyázz, mert sokkal nagyobb koncentrációt igényel, mint gondolnád. Tornáztasd meg az elméd, és persze, a békád, ezzel a cuki játékkal!