Metaxa a valódi görög különlegesség

Baráti és családi összejövetelek alkalmával számtalan nemzetközi különlegességet megkóstolhatunk. Egyik ilyen a méltán népszerű görög..

Tovább olvasom

Metaxa a valódi görög különlegesség

Baráti és családi összejövetelek alkalmával számtalan nemzetközi különlegességet megkóstolhatunk. Egyik ilyen a méltán népszerű görög finomság a Metaxa. A termék 1888 óta van jelen a piacon.

Ez a nívós ital fahordós érleléssel születik, különböző borpárlatok és bor elegyítésével, majd fűszerezésével. Egyik ilyen fűszer például a rózsaszirom. Az ital ízvilága annál nemesebb, minél több időt tölt hordós érlelésben, amit a kiszerelésén feltüntetett csillagok száma jelzi. Újdonságnak számít a 12 csillagos változat. E nívós italnak nemcsak az íz-kavalkádja, hanem a teljesen egyedi illatvilága is kiemelkedő. Felejthetetlen élményben lesz részünk. A 12 csillagos Metaxa zamatát az aszalt gyümölcsök aromája teszi teljessé.

Alkoholtartalma fajtánként változik. 36 és 45 százalék között mozog. Próbáljuk ki minél több változatát! Összetételének különlegessége miatt, néhány országban növényi likőr megnevezés alatt kerülnek forgalomba. A Metaxa remekül feldobja a hangulatot. Sorban állás helyett, vásároljunk webáruházból!