Nem kell elregélnünk a sirámainkat egy ilyen fűtésszerelővel

A zene és az ének olyan alap emberi dolgok, amik mindenkit összekötnek. Nem számít, hogy..

Tovább olvasom

Nem kell elregélnünk a sirámainkat egy ilyen fűtésszerelővel

A zene és az ének olyan alap emberi dolgok, amik mindenkit összekötnek. Nem számít, hogy életünkben először veszünk-e a kezünkbe egy hangszert, vagy már évtizedek óta gyakoroljuk. A zene egy olyan univerzális nyelv, amibe bárki be tud csatlakozni könnyedén. Nem lehet megmagyarázni, hogy mi az, ami ennyire elbűvöl minket a hangok szabályos sorrendjén, de tagadhatatlan a hatás.

Éppen ezért vagyok olyan boldog, hogy végre én is csatlakozhattam ehhez az élményhez. Korábban nagyon szerettem énekelni, de jó lett volna egy hangszer, ami megy is hozzá. Hatalmas szerencsém volt, hogy a barátomnak éppen nem volt szüksége az akusztikus gitárjára és kölcsönadta nekem. Bár az első hetek nem voltak egyszerűek, most már megtanultam pár számot és őszintén, elképesztő élmény. Olyan, mintha a hőseimmel tudnék kapcsolódni időn és téren átlépve.

Ugyanilyen spirituális élmény volt, mikor végre találtam egy megfelelő szerelőt. Hosszú ideje gondom volt már a fűtésemmel, de nem tudtam, hogy kihez lenne érdemes fordulnom. Megkérdeztem az egyik barátomat és azt mondta, hogy neki a Víz- Gáz- Fűtésszerelő jött be. Amint hazaértem, be is írtam a keresőbe, hogy víz-gáz-fűtésszerelő Budapest területén és nemsokára már az oldalukat böngésztem.

Alapból nagyon meg voltam elégedve azzal, amit láttam. Ritkán veszik a cégek azt a fáradságot, hogy rendesen elkészítsék az oldalukat. Így pedig nem azzal ment el az időm, hogy reklámokat kerülgettem, vagy a bonyolult menürendszert navigáltam. Helyette csak pár kattintás kellett és máris arra a részre érkezhettem, ami engem érdekelt. A Víz- Gáz- Fűtésszerelő nem csak a nevében hordozza ezeket a szakterületeket. Igazából, ha bármi problémánk van, amihez szerelőre van szükségünk, náluk találni fogunk egy szakembert.

Ami pedig még jobb, hogy nem kell majd vakon megbíznunk bennük. Ugyanis az oldalon egy csomó tájékoztató elérhető, amiket természetesen ingyen elolvashatunk. Ez egy nagyon szimpatikus gesztus volt és azt jelezte felém, hogy számukra tényleg az a fontos, hogy megfelelően tájékoztatva legyünk és nem csak az, hogy sok pénzt keressenek.

A víz-gáz-fűtésszerelő Budapest témán belül nekem fűtésszerelőre volt szükségem, úgyhogy nem kellett mást tennem, csak a felső menüben rákattintani az ehhez tartozó feliratra. Az ebből lenyíló tájékoztató nagyon érthető volt, de még így is meg tudta őrizni a szakmaiságát. Elmagyarázták nekem, hogy mik azok az esetek, amikor feltétlen szerelőt kell hívnunk, viszont meglepő módon arra is kitértek, hogy mikor érdemes saját magunknak megoldani. Ezzel is mind nagyon meggyőztek, viszont azért még maradt pár kérdésem a saját problémámmal kapcsolatban.

Éppen ezért örültem annyira, hogy az általános tájékoztató mellett ki tudjuk választani azt, hogy minket konkrétan milyen dolog érint. Ezek a szövegek is mind nagyon érthetőek és azt éreztem utána, hogy végre tudni fogom azt, hogy a szerelő mit fog csinálni a lakásomban. Ennél több pedig nem kellett ahhoz, hogy elnyerjék a bizalmamat. Megnéztem az elérhetőségeiket és rögtön fel is hívtam őket. Ha valaki azonban inkább az e-mailt preferálja, azoknak is van lehetőségük írni nekik.

Az ügyintéző kedves volt és biztosított afelől, hogy nemsokára ki is küld egy szerelőt. Teljesen le voltam döbbenve ettől, hiszen ahhoz vagyok szokva, hogy hónapokat kell várni. A szakember azonban időben kiért és most már tudom, hogy ez a legjobb víz-gáz-fűtésszerelő Budapest területén.