Strapabíró tulajdonságú öntöttvas kandalló

Aki kandalló beszerzésén gondolkodik, annak érdemes a figyelmét a minőségi, tartós alapanyagokból készült változatok felé..

Tovább olvasom

Strapabíró tulajdonságú öntöttvas kandalló

Aki kandalló beszerzésén gondolkodik, annak érdemes a figyelmét a minőségi, tartós alapanyagokból készült változatok felé fordítania. Megbízhatóan működik az öntöttvas kandalló hosszú éveken keresztül, ezért a legjobb választásnak minősül. Színvonalas öntvény alapanyagának köszönhetően terhelhető, vagyis kifejezetten ajánlott fő fűtési célra. A teljes ház fűtését képes megoldani, bármilyen rásegítés nélkül, víztartállyal szerelve.

Saját tervezésű és gyártású öntöttvas kandalló vásárolható a BEN-KEL Kft-től, aminek termékeit megtekinthetjük a benkel.hu weboldalon. A portálon megismerhetjük a berendezések fontos jellemzőit és nyugodtan kiválaszthatjuk a házunkba megfelelő modellt. Ha igazán minőségi berendezésre vágyik, akkor Önnek is innen kell megvegye a tökéletes kandallót, amit később még az unokája is gond nélkül használhat majd. Azonban tudni kell, hogy az öntöttvas kandalló betétek az égéshez szükséges levegőmennyiséget a laktérből nyerik, de van lehetőség függetleníteni a belső légtér levegőjétől.

Népszerű a külső levegős kandalló a felhasználók körében

Ezek a modellek azért is populárisak, mert nagyobb üvegfelülettel rendelkeznek, így látni engedik a tűz gyönyörű táncát. A külső levegős kandalló kétfajta frontrész stílussal igényelhető, rusztikussal és modernnel. Utóbbi az egyszerűbb, letisztult irányzathoz igazodik. Ezeknél a berendezéseknél az alapfelszereltség tartalmazza a külső égési levegő rácsatlakozási lehetőséget, a szabályzó kezelőszervet.

A külső levegős kandalló azért ideális, mert teljesen független a belső levegőtől. Ennél külső légforrásból történik az elsődleges (rostélyon keresztül), a másodlagos (hőpajzson keresztül) és a harmadlagos ( az üvegöblítő levegő-légfüggöny) égési levegő ellátás. A tűztér öntvény, az ajtó és a keret pedig magas minőségű lemezből van előállítva. A modern, külső levegős kandalló kifejezetten ajánlott olyan újépítésű házakba, ahol egy légtérbe kerül a kandallóbetéttel a szag- vagy a páraelszívó és zavarhatják egymás működését. A webshop szakemberei mindenben segítenek a vásárlóknak.