Tényleg mindent megold a teafaolaj?

Minden nő olyan kozmetikai terméket szeretne találni, ami tökéletes a bőrének és segít neki abban,..

Tovább olvasom

Tényleg mindent megold a teafaolaj?

Minden nő olyan kozmetikai terméket szeretne találni, ami tökéletes a bőrének és segít neki abban, hogy mindig fiatalnak és szépnek tűnjön. Különösen fontos, hogy az a lehető legkevesebb mesterséges összetevőt tartalmazza. Sajnos a boltok polcain látható modern kozmetikai termékek ritkán felelnek meg ennek a kritériumnak, ezért sok nő a teafaolaj mellett voksol. De lehet egy krémet vagy sampont helyettesíteni olajjal? Erre a kérdésre nehéz végleges választ adni, mivel ezek a termékek különbözőképpen hatnak a bőrre.

Ha egy kozmetikum nagymennyiségben tartalmazza ezt a természetes összetevőt, akkor kevesebb mesterséges komponens alkalmazásával érhetjük el a kívánt eredményt. A teafaolaj összetétele a lehető legközelebb áll a faggyúhoz, ezért ideális a bőrápoláshoz. A kozmetológiában azért is nagyra értékelik, mert kiváló fertőtlenítőszer. A bőr legproblémásabb területeit kiszárítva enyhíti a gyulladást és csökkenti a pattanásokat. A természetes antioxidánsokban gazdag teafaolaj arcpakolásokhoz és hajkozmetikumokhoz is alkalmas.

PHA a gyengéd hámlasztásért

Ha jártas a bőrápolásban, akkor bizonyára tisztában vannak a savak használatának hatalmas népszerűségével, tudja, hogy mi a különbség az AHA és a BHA savak között, így már tucatnyi terméket kipróbált velük. De mi a helyzet a PHA esetében? Ez a sav korábban csak az AHA és BHA savakkal kombinált termékekben volt jelen, de ma már önálló összetevőként is használható.

A hozzáadásával készült tonikok, maszkok, szérumok és krémek segítenek gyorsabban hámlasztani az elhalt hámsejteket, csökkentik a pigmentációt, serkentik a kollagén és az elasztin termelését, amelyek a bőr rugalmasságért felelősek. Ha normál, száraz és dehidratált a bőre, nyáron pedig szeretné kipróbálni kedvenc AHA fényérzékeny párját, a PHA is kiváló választásnak bizonyul. A zsíros és problémás bőr esetében viszont az PHA-kat csak AHA és BHA kombinált termékekben lehet a szépségápolásban alkalmazni. Ha zsíros, kiütésekre hajlamos bőrrel és tág pórusokkal rendelkezik, bátran kipróbálhatja a Medinatural termékét!